Kartal Belediyesi’nin ‘Belediye Zabıtası Gelişim Programı’ Eğitimi Tamamlandı

Marmara Belediyeler Birliği ve Kartal Belediyesi işbirliği ile hazırlanan ‘Belediye Zabıtası Gelişim Programı’ adlı beş günlük eğitim programı tamamlandı. 09.30 – 16.30 saatleri arasında Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen eğitim, …

Kartal Belediyesi’nin ‘Belediye Zabıtası Gelişim Programı’ Eğitimi Tamamlandı Read More

Kartal’da, Afet Riski Takip İzleme ve Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Kartal’da, İstanbul depremi ve diğer afet risklerine karşı afet planlama çalışmalarının ele alındığı “Afet Riski Takip İzleme ve Değerlendirme Toplantısı” gerçekleştirildi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul Valiliği, Kartal Kaymakamlığı, Kartal …

Kartal’da, Afet Riski Takip İzleme ve Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi Read More

Kartal Belediyesi Engelli Danışma ve Koordinasyon Birimi’nden Medipol Üniversitesi’nde Söyleşi

Kartal Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Engelli Danışma ve Koordinasyon Biriminden uzmanlar, İstanbul Medipol Üniversitesi’nde düzenlenen söyleşiye katıldı. “Engellilik ve Sosyal Hizmet: Eşitlikçi ve Hak Temelli Bir Bakış” başlıklı …

Kartal Belediyesi Engelli Danışma ve Koordinasyon Birimi’nden Medipol Üniversitesi’nde Söyleşi Read More

Başkan Yüksel: “Kreşlerimizde Yakaladığımız Yüksek Standardı Koruyor ve Geliştiriyoruz”

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Dilek Kars, Türkiye çapında yüksek standartlarda eğitim ve hizmet veren belediyeye bağlı 14 kreşi ziyaret ederek incelemelerde bulundu, öğretmen ve çalışanlara Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in …

Başkan Yüksel: “Kreşlerimizde Yakaladığımız Yüksek Standardı Koruyor ve Geliştiriyoruz” Read More

Kartal Belediyesi, ‘100. Yıl Cumhuriyet Bayramı Ju Jitsu Turnuvası’na Ev Sahipliği Yaptı

Kartal Belediyesi, çocukların ve gençlerin fiziksel-sosyal gelişimlerine destek olmak ve spora teşvik etmek amacıyla ilçede yürüttüğü çalışmalarına her gün bir yenisini ekliyor. Kartal Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ile …

Kartal Belediyesi, ‘100. Yıl Cumhuriyet Bayramı Ju Jitsu Turnuvası’na Ev Sahipliği Yaptı Read More

Kartal Kitap Fuarı, ‘7. Vedat Günyol Deneme Ödülleri’ne Ev Sahipliği Yaptı

Kartal Belediyesi öncülüğünde Türkiye Yazarlar Sendikası, Türkiye PEN Yazarlar Derneği, Cumhuriyet Gazetesi, Kırmızı Kedi Yayınevi ve İstanbul Atatürk Lisesi Mezunları Vakfı’nın desteği ile bu yıl 7.ncisi düzenlenen Vedat Günyol Deneme ödüllerini kazananlar için Kartal Kitap Fuarı “KE” sahnesinde ödül töreni düzenlendi.

Kartal Kitap Fuarı, ‘7. Vedat Günyol Deneme Ödülleri’ne Ev Sahipliği Yaptı Read More

Kartal Belediyesi’nden Birinci Sınıf Öğrencilerine Ağız ve Diş Sağlığı Taraması

Kartal Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi tarafından başlatılan “Sağlıkla Parlayan Dişler, Mutlu Çocuklar” adlı proje kapsamında Kartal’daki ilkokullarda 1. sınıf öğrencilerine yönelik tarama hizmeti devam ediyor.

Kartal Belediyesi’nden Birinci Sınıf Öğrencilerine Ağız ve Diş Sağlığı Taraması Read More

Başkan Gökhan Yüksel Düzenlenen Toplantıda Kartallı Kadınlarla Buluştu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ile Kadın Güç Birliği Platformu tarafından düzenlenen toplantıda, Kartallı kadınlar ile bir araya geldi. Toplantıda konuşan Başkan Gökhan Yüksel, “Kadınlar varsa umut var, güç var, birlik var. Kadınlar için çalışmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Gökhan Yüksel Düzenlenen Toplantıda Kartallı Kadınlarla Buluştu Read More

Başkan Yüksel’den Minik Kartallılara Hoş Geldin Bebek Ziyareti

Kartal Belediyesi’nin ilçede ikamet eden vatandaşların yeni doğan çocukları için başlattığı ‘Hoş Geldin Bebek’ projesi devam ediyor. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel de proje kapsamında yeni doğan bebekleri ve ailelerini evlerinde ziyaret ederek ilk hediyelerini bizzat teslim etti.

Başkan Yüksel’den Minik Kartallılara Hoş Geldin Bebek Ziyareti Read More

Kartal Belediyesi’nde ‘100 Kadın 100 Nefes’ Projesi Başladı

Kartal Belediyesi ve Akut Vakfı işbirliğiyle gerçekleştirilen, afet ve acil durumlara yönelik riskleri azaltmak ve bilinçlendirme kazandırmak amacıyla yapılan ‘100 Kadın 100 Nefes’ projesinin eğitimleri başladı. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan eğitimlere belediyede görev yapan kadın çalışanlar katıldı.

Kartal Belediyesi’nde ‘100 Kadın 100 Nefes’ Projesi Başladı Read More

Kartal, 19 Mayıs’ın 104. Yılını Göksel Konseriyle Kutlayacak

Kartal Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 104. yılı kutlamalarına ev sahipliği yapıyor. 19 Mayıs 1919’da Samsun’a ayak basarak Kurtuluş Savaşı destanının ilk adımını atan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençliğe armağan ettiği bayramın 104. yıl dönümü, ilçe genelinde büyük bir şölen ile kutlanacak.

Kartal, 19 Mayıs’ın 104. Yılını Göksel Konseriyle Kutlayacak Read More

Kartal Kitap Fuarı, Kitapseverler İle Buluşmak İçin Gün Sayıyor

Kartal Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Kartal Kitap Fuarı’nın 3’üncüsü, 2-11 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek. Kartal Meydanı’nda yapılacak olan fuara, 100’e yakın yayınevi ve 1000 ‘i aşkın yazar katılım sağlayacak. Kartal Kitap Fuarı, İstanbul ve çevre kentlerden okuyucuları yayınevleri ve yazarlar ile buluşturacak.

Kartal Kitap Fuarı, Kitapseverler İle Buluşmak İçin Gün Sayıyor Read More

Kartal Belediyesi, Dönüşüm Çalışmalarına Hız Verdi

Kartal’da, olası İstanbul depremine hazırlık çalışmaları kapsamında bugüne kadar 90 binden fazla insanın konutlarının dönüşümünü gerçekleştiren Kartal Belediyesi, ilçe genelinde yapılan çalışmalarla birlikte dönüşüm çalışmalarına hız verdi. Son olarak Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in katılımıyla, 160 daireli Murat Sitesi’nin yıkım töreni gerçekleştirildi.

Kartal Belediyesi, Dönüşüm Çalışmalarına Hız Verdi Read More

Bakan Kurum: Kartal’da hiç kimse riskli evlerde yaşamayacak

Kartal’da seçim çalışmalarını yürüten Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1’inci Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, “Kartal’da tek bir mülkiyet problemi bırakmayacağız. Tapusuna kavuşmayan tek bir Kartallı kalmayacak. Kartal’da hiç kimse riskli evlerde yaşamayacak, hepimiz yeni yuvalarımıza kavuşacağız” açıklamasında bulundu.

Bakan Kurum: Kartal’da hiç kimse riskli evlerde yaşamayacak Read More

“Mahallede Şenlik Var” Panayırı ile Kartal’ın Sokakları Renkleniyor

Kartal Belediyesi’nin düzenlediği ”Mahallede Şenlik Var” panayırı ile Kartallı çocuklar, hafta sonu tatili sevincini yaşamaya devam ediyor. Yüz boyama, patlamış mısır, pamuk şeker, balon atölyesi, zeka ve beceri oyunları, karikatür atölyesi, şişme oyun parkları, sandalye kapmaca, halat yarışı, illüzyon gösterisi ve daha birçok etkinliğin yer aldığı etkinliklerle çocuklar, Kartallı olmanın ayrıcalığını yaşıyor.

“Mahallede Şenlik Var” Panayırı ile Kartal’ın Sokakları Renkleniyor Read More

Kurum’dan Kartal’a iki müjde

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul Kartal’da bir dizi programa katıldı. Bakan Kurum, ”Türkiye Yüzyıl’ının dirençli İstanbul’u için adımlarımızı Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle İstanbul’da, Gaziosmanpaşa’da atacağız, temellerimizi atacağız… Birincisi Kartal etap-1, etap-2 dediğimiz Kordonboyu bölgesindeki imar planlarını onayladık, kesinleştirdik… Sayın Cumhurbaşkanımız bayramın birinci günü büyük İstanbul, yüzyılın dönüşümüne ilişkin çok önemli müjdelerimizi paylaşacak… Kartal’daki Taşocağı belki de dünyada da örneği yok. Kartal’daki taş ocağının olduğu yeri de size millet bahçesi yapıyoruz…” dedi. Bakan Kurum, İstanbul’un Kartal ilçesi Orhantepe Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için vatandaşlara bir müjde vererek, “Herkesin inşaat maliyeti kaç liraysa yarısını devletimiz karşılayacak dedik, çıkan maliyetin yarısı devletimizden ve kalan tutarı da 180 aya kadar vade yapıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Kurum’dan Kartal’a iki müjde Read More

Kartal Belediyesi’nin Çevre Bilinçlendirme Konferansları Devam Ediyor

Kartal Belediyesi, ilçedeki çocuk ve gençlerin çevre bilincini güçlendirmek amacıyla okullarda düzenlediği konferanslara devam ediyor. Son olarak, 30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü kapsamında, İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü tarafından Kartal Özel Kıraç Koleji öğrencilerine yönelik bir konferans düzenlendi.

Kartal Belediyesi’nin Çevre Bilinçlendirme Konferansları Devam Ediyor Read More

Kartal Belediyesi’nin Düzenlediği Ramazan Ayı İnanç Turları Başladı

Kartal Belediyesi’nin, Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında düzenlediği inanç turları başladı. Kartal Belediyesi Komşu İletişim Merkezi tarafından yapılan organizasyon kapsamında muhtarlıkların önünden kaldırılan otobüslerle vatandaşlar İstanbul’un önemli inanç merkezlerini ziyaret ediyor.

Kartal Belediyesi’nin Düzenlediği Ramazan Ayı İnanç Turları Başladı Read More

Kartal’da kuyumcuyu dolandırdılar

Kartal’da bir kuyumcuya müşteri gibi giren iki şüpheli, sahte bilezikle dolandırıcılık yaptı. Çift gibi davranan şüpheliler, bileziğin karşılığında kuyumcudan 25 bin lira değerinde altın alarak, oradan uzaklaştı. Şüpheli çiftin görüntüleri iş yerinin güvenlik kamerasına da yansıdı. Benzer dolandırıcılığın bir çok kuyumcuya yapıldığı öğrenildi.

Kartal’da kuyumcuyu dolandırdılar Read More

Yılbaşı Hediyeleri Bu Pazardan Alınır

Kartal Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, yıl boyunca düzenlenen girişimcilik eğitimlerine katılan ve sertifikalarını alan girişimci kadınların el emeği hediyelik eşyalarını, “Yılbaşı Özel Kadın El Emeği Pazarı”nda Kartallılar ile buluşturdu. Kartal Belediyesi Organik Pazar Alanı Etkinlik Çadırında düzenlenen etkinliğin açılışını, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel gerçekleştirdi.

Yılbaşı Hediyeleri Bu Pazardan Alınır Read More

Kartal’a 11 katlı yeni onkoloji merkezi geliyor

Kartal Şehir Hastanesi, İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nun da katılımıyla gerçekleştirilen bir açılışla, yeni Tüp Bebek Merkezi ve Çocuk Hematoloji Onkoloji Kliniği’ne kavuştu. Açılışta konuşan Prof. Dr. Memişoğlu, sadece kısırlığa yönelik tedavilerin değil, dünyada öne çıkan, ‘daha embriyo aşamasında’ hastalıkların genetik olarak ayıklanıp iyileştirilmesine yönelik manevraların bu merkezde yapılabileceğini söyledi. Hastane Başhekimi Prof. Dr. Recep Demirhan ise hastane kampusu içinde 44 bin metrekare alanda yapılacak 11 katlı Kartal Onkoloji Kliniği’nin inşaatının çok yakında başlayacağı müjdesini verdi.

Kartal’a 11 katlı yeni onkoloji merkezi geliyor Read More

Kartal’ın En Büyük Parkı Olacak

Kartal Belediyesi’nin ilçede yeşil alanları artırarak yeni park yapma çalışmaları kapsamında yer alan Yakacık Bayram Demirkol Parkı’nın 2. etabında sona gelindi. Yaz aylarında yapım çalışmaları başlayan parkta artık son düzenlemeler yapılıyor. Parkın 2. etap projesi tamamlandığında, ilk etabı ile birlikte Kartal’ın en büyük parkı olacak.

Kartal’ın En Büyük Parkı Olacak Read More

‘Parmaklıklar Ardındaki Sanat’ sergisi çok beğenildi

Kartal H Tipi Ceza İnfaz Kurumu ve Pendik Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen ‘Parmaklıklar Ardındaki Sanat’ sergisi açıldı. Serginin açılışında açıklama yapan Başsavcı Vekili İhsan Kamil Akçadırcı, “Biz Ceza infaz kurumlarını sadece hükümlülerimizin cezalarını infaz ettikleri kurumlar olarak görmüyoruz. Hükümlülerin cezaevinden ayrıldıktan sonra, topluma daha iyi uyum sağlamaları için, eğitim, sosyal ve mesleki faaliyetler düzenliyoruz” dedi.

‘Parmaklıklar Ardındaki Sanat’ sergisi çok beğenildi Read More

Cevizli Yaşam Merkezi, Kartal’a Artı Değer Katacak

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in, göreve geldiği kısa süre içinde açılışını gerçekleştirdiği Komşuluk ve Dayanışma Meydanı sınırları içinde bulunan; yüzme havuzu, kreş ve konferans salonu gibi modern alanlarıyla, Kartal’ın yeni cazibe merkezlerinden biri olması planlanan ‘Cevizli Yaşam Merkezi’nin, inşa çalışması tüm hızıyla devam ediyor.

Cevizli Yaşam Merkezi, Kartal’a Artı Değer Katacak Read More

Başkan Yüksel’den Etap 1 ve Etap 2 Değerlendirmesi

Kartal Belediyesi tarafından 12 yıldır her ayın ilk Cumartesi günü yapılan ve muhtarların mahallerindeki sorunları yerel yöneticilere direkt olarak iletebilmelerini sağlayan Geleneksel Muhtarlar Toplantısı’nın 153’üncüsü gerçekleştirildi. Oldukça yoğun geçen ve Kartal’ın geleceğine ilişkin önemli gündem maddelerinin ele alındığı toplantıda Başkan Gökhan Yüksel, Etap 1 Etap 2 projesinin onaylandığını, ancak kat yüksekliği ve çarşı probleminin çözümüne yönelik iki temel konuda ilgili bakanlıkla müzakere edip uzlaşma sağlayarak devam etmek istediklerini kaydetti.

Başkan Yüksel’den Etap 1 ve Etap 2 Değerlendirmesi Read More

Kartal Belediyesi’nden Kreş Öğrencilerine Ağız ve Diş Sağlığı Etkinliği

Kartal Belediyesi, çocuklara ağız ve diş sağlığının önemini anlatmak ve dişlerini fırçalamaya teşvik etmek amacıyla eğlenceli bir etkinlik düzenledi. ‘Ağız ve Diş Sağlığı Haftası’ dolayısıyla gerçekleştirilen etkinliğe, Kartal Belediyesi’nin 15 kreşinde öğrenim gören minikler katıldı.

Kartal Belediyesi’nden Kreş Öğrencilerine Ağız ve Diş Sağlığı Etkinliği Read More

Başkan Gökhan Yüksel’den Dünya Engelliler Günü Mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. “En büyük ve aşılması en güç engel, insanın kendi zihninde oluşturduğudur. Tüm engelli vatandaşlarımıza aileleri ve sevdikleriyle birlikte mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum.” şeklinde ifadelere yer verdiği mesajında Başkan Yüksel, şunları kaydetti:

Başkan Gökhan Yüksel’den Dünya Engelliler Günü Mesajı Read More

‘Engelsiz Yaşam Festivali’ Kartal’da Coşku Dolu Anlara Sahne Oldu

Kartal Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla unutulmaz bir festivale imza attı. Engelsiz Kartal Yürüyüşü ve Engelsiz Yaşam Festivali ile coşku dolu anların yaşandığı etkinliklerin yanı sıra Kartal Belediyesi ile Türkiye Sakatlar Derneği arasında işbirliği ve ortak hizmet projesi yürütülmesine dair bir de protokol imzalandı.

‘Engelsiz Yaşam Festivali’ Kartal’da Coşku Dolu Anlara Sahne Oldu Read More

Kartal Belediyesi Geri Dönüşümde Fark Yaratıyor

Doğada yok olma süreleri oldukça uzun olan ve ciddi anlamda çevre kirliliğine neden olan atıkların, “Sıfır Atık Projesi” kapsamında geri dönüşüme, ülke ekonomisine ve doğaya kazandırılması amacıyla Kartal’da 8 mahalleye 7’li mobil sıfır atık getirme merkezi yerleştirildi. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, proje kapsamında yer alan noktalardan biri olan Kartal Uğur Mumcu Mahallesi 7’li mobil sıfır atık getirme merkezini ziyaret ederek Komşu İletişim Merkezi’nin mahalledeki sitelerde yaptığı bilgilendirme çalışması ile ilgili bilgi aldı.

Kartal Belediyesi Geri Dönüşümde Fark Yaratıyor Read More

Kartal’da öğrencilerin içini ısıtan ikram

Kartal Belediyesi, Marmara Üniversitesi Mehmet Genç Külliyesi önüne getirilen mobil araçla üniversite öğrencilerine sıcak çorba, çay ve kahve ikramı yapıyor. Sabahın erken saatlerinde öğrencileri karşılayan Kartal Belediyesi ekipleri, haftanın beş günü öğrencilere ve vatandaşlara sıcak çorba ile içecek ikram ediyor.

Kartal’da öğrencilerin içini ısıtan ikram Read More

Kartallı Öğrencilere Çevre Bilinci Aşılanıyor

Kartal Belediyesi ‘Avrupa Atık Azaltım Haftası’ kapsamında ilçede eğitim gören ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik bir dizi etkinlik düzenledi. Gün boyu süren barkovizyon gösterimi ve tiyatro oyunu ile hem eğlenip hem öğrenen öğrenciler, yazar Ömür Kurt’un da katıldığı atölye çalışmalarında çevre temalı ürünler ortaya çıkardı.

Kartallı Öğrencilere Çevre Bilinci Aşılanıyor Read More

İmamoğlu ve Yüksel, Kartal’da Devam Eden Altyapı Çalışmalarını İnceledi

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ile beraber, Kartal Uğur Mumcu Mahallesi’nde devam eden altyapı çalışmalarını inceledi. Şehit Turan Damgacı Sokak’ta yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan İBB Başkanı İmamoğlu, “Bu şehir, hep beraber adaletle, eşitlikle yönetildikçe çözülmeyecek sorunu yok. Yapılmayacak işi yok.” diye konuştu.

İmamoğlu ve Yüksel, Kartal’da Devam Eden Altyapı Çalışmalarını İnceledi Read More

Kartal Belediyesi’nden Personele Yönelik İş Güvenliği Eğitimi

Kartal Belediyesi, çalışmalarda verimliliği artırmak ve personelin iş güvenliğini sağlamak amacıyla belirli aralıklarla verdiği eğitimlere devam ediyor. Bu kapsamda düzenlenen ‘Yüksekte Yapılan Çalışmalardaki Tehlikeler ve Riskler, Alınacak Güvenlik Önlemleri’ eğitimi, belediyenin meclis salonunda gerçekleştirildi.

Kartal Belediyesi’nden Personele Yönelik İş Güvenliği Eğitimi Read More

‘Küçük İnsanların Gölgeleri’ Resim Sergisi Kartal Belediyesi’nde açıldı

Sanata ve sanatçıya yönelik etkinliklere ve sergilere ev sahipliği yapan Kartal Belediyesi, Ressam Saeed Aghanejad ve Ressam Zeynep Güray’ın eserlerinden oluşan “Küçük İnsanların Gölgeleri” adlı karma resim sergisinin açılışında sanatseverleri bir araya getirdi.

‘Küçük İnsanların Gölgeleri’ Resim Sergisi Kartal Belediyesi’nde açıldı Read More

İYİ Parti Kartal İlçe Başkan Adayı İbrahim Yıldırım Ateş; “Bizim hedefimiz İYİ Parti’yi iktidar yapmak”

İYİ Parti Kartal İlçe başkanlığı için adaylar çalışmalarına hız verdi. İYİ Parti İlçe Başkan Adayı İbrahim Yıldırım Ateş düzenlediği toplantı ile çalışmalarının startını verdi.

İYİ Parti Kartal İlçe Başkan Adayı İbrahim Yıldırım Ateş; “Bizim hedefimiz İYİ Parti’yi iktidar yapmak” Read More

İYİ Parti Kartal İlçe Başkan Adayı Eren Soylu; “Amacım küskünleri, kızgınları tekrar İYİ Parti’de birleştirmek”

İYİ Parti Kartal İlçe başkanlığı için adaylar netleşmeye başladı. Kartalın tanınmış isimlerinden Eren Soylu, basın mensuplarıyla bir araya gelerek ilçe başkanlığı için aday olduğunu açıkladı.

İYİ Parti Kartal İlçe Başkan Adayı Eren Soylu; “Amacım küskünleri, kızgınları tekrar İYİ Parti’de birleştirmek” Read More

Kartal Belediyesi’nden Personele ‘Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’ Eğitimi

Kartal Belediyesi ve Marmara Belediyeler Birliği, kişisel verilerin korunmasının önemi, bilgi güvenliği ve yasal dayanağı olan “6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması” kanununun tüm maddeleri için genel bilgilendirme yapmak amacıyla Kartal Belediyesi personeline yönelik ‘kişisel verilerin korunması’ adını taşıyan bir eğitim programı düzenledi.

Kartal Belediyesi’nden Personele ‘Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’ Eğitimi Read More

Kartallı Muhtarlardan Taziye Ziyareti

Kartal’ın 20 mahallesinde görev yapan muhtarlar, Kartal Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürü Banu Kocadağ ile birlikte İstanbul Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Yavuz Saltık’a taziye ziyaretinde bulundu. Annesi Latife Saltık’ı kaybeden Yavuz Saltık, taziyeleri Mevlanakapı Sosyal Tesisleri’nde kabul etti. Ziyarette taziye dileklerini ileterek başsağlığı dileyen Kartallı mahalle muhtarlarına, İBB Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Yavuz Saltık da teşekkür etti.

Kartallı Muhtarlardan Taziye Ziyareti Read More

Su Sporlarının İstanbul’daki Gözdesi Dragos Su Sporları Merkezi

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in seçim vaatleri arasında bulunan ve ilçeye yeni bir kimlik kazandırmak, yaşayan bir kenti fark edilir hale getirmek amacı ile geçen yıl hizmete açılan Dragos Su Sporları Merkezi, kısa sürede İstanbul’un önemli su sporları merkezleri arasındaki yerini aldı. Merkez, farklı branşlarda verdiği eğitimlerle bir yılı aşkın süredir hem su sporlarını her yaştan vatandaşa sevdiriyor hem de sporcu yetiştirme misyonunu büyük bir başarı ile üstleniyor.

Su Sporlarının İstanbul’daki Gözdesi Dragos Su Sporları Merkezi Read More

Kartal Belediyesi’nden 24 Okula Atık Toplama Konteyneri

Kullanım dışı kalan atıkların ham madde olarak geri dönüşüme dâhil edilmesini ve atık oluşumunu en aza indirmeyi hedefleyen Kartal Belediyesi, “Atık Yönetimi” çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Kartal Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü tarafından başlatılan “Maviden Yeşile Kartal Bizim” projesi kapsamında ilçedeki okulların atık toplama konteynerleri yenilenmeye başlandı.

Kartal Belediyesi’nden 24 Okula Atık Toplama Konteyneri Read More

Öz Balkan Gücü İstanbul Futbol Turnuvası’nda İlk Düdük Çaldı

Kartal Belediyesi ile Öz Balkan Gücü Spor’un birlikte düzenlediği, Bulgaristan ve Türkiye’den toplamda 6 futbol takımının katıldığı, Öz Balkan Gücü İstanbul U-12 Yaş Futbol Turnuvası’nda ilk düdük çaldı. Turnuvanın ilk karşılaşması, Kartal Karması ve Bulgaristan’dan gelen genç futbolculardan oluşan, Spartak Varna arasında oynandı.

Öz Balkan Gücü İstanbul Futbol Turnuvası’nda İlk Düdük Çaldı Read More

Gökhan Yüksel; “Sözümüzü Yerine Getirmiş Olmanın Mutluluğu İçerisindeyiz”

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in kente değer katacak seçim vaatlerinden biri daha hayata geçti. Dostluk merkezli, yaşanabilir bir Kartal için meydan projelerine öncelik veren Başkan Gökhan Yüksel’in iki etaptan oluşan Cumhuriyet Meydanı projesinin ilk etabı tamamlanarak Cumhuriyet’in 99’uncu yılında vatandaşların kullanımına açıldı.

Gökhan Yüksel; “Sözümüzü Yerine Getirmiş Olmanın Mutluluğu İçerisindeyiz” Read More