Pendik’te yol verme tartışması kanlı bitti

Olay, dün akşam saatlerinde Pendik Dumlupınar Mahellesi Gözdağı Caddesi’nde yaşandı. İddiaya göre Umut Özaki ile başka bir aracın sürücüsü arasında yol verme nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma büyüyünce Özaki silahla başından vuruldu. Silahlı saldırgan aracına binerek hızla olay yerinden kaçtı. Olayı gören çevredekiler durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Başından vurularak yaralanan Özaki olay yerindeki ilk müdahalenin ardından en yakın hastaneye kaldırıldı. Yaralının durumunun ağır olduğu öğrenilirken, polis ekipleri yaptıkları çalışmalar sonucunda silahlı saldırganı yakaladı.

Tartışma anları kamerada
Pendik’te yol verme tartışmasında Umut Özaki’yi silahla başından vurarak ağır yaraladığı iddia edilen şüpheli E.E. yakalandı. Şüpheli E.E. adliyeye sevk edilirken, olay anı da güvenlik kamerasına yansıdı.

Olayı gören çevredekiler durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. E.E., otomobiline binerek olay yerinden kaçarken, başından vurularak yaralanan Özaki olay yerindeki ilk müdahalenin ardından en yakın hastaneye kaldırıldı. Yaralının durumunun ağır olduğu öğrenildi. Polis ekipleri, şüpheli E.E.’yi ikamet adresinde olayda kullanmış olduğu ruhsatsız tabanca ve 7 adet fişek ile birlikte yakaladı.Şüpheli E.E. hakkında yapılan incelemede “Görevi Yaptırmamak İçin Direnme”, “Tehdit”, “Açıktan Hırsızlık” , “Kasten Yaralama” ve “Motosiklet Hırsızlığı” gibi suçlardan suç kaydı olduğu tespit edildi. Gözaltına alınan şüpheli E.E. “Silahla Kasten Yaralama” suçundan hakkında yapılan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.