Sitenin kapalı otoparkından otomobili çaldı!

Maltepe’de coğrafya öğretmeni Duygu Şahin Sert’in otomobili, kaldığı sitenin kapalı otoparkından çalındı. Hırsızlık anları güvenlik kamersına yansırken, Sert, “Bu kadar güvenlik görevlisi olan bir sitede böyle bir açığın olması açıkçası bizi çok üzdü. En kısa sürede aracımın bulunmasını istiyorum” dedi.

Sitenin kapalı otoparkından otomobili çaldı! Read More

Yok Artık! Tamire bırakılan otomobil başka bir tamirci tarafından çalındı

Maltepe’de otomobilini tamirciye bırakan E.K.’nin (60) aracı çalındı. Ekiplerin 8 saatlik güvenlik kamerasını incelemesi sonucunda otomobilin başka bir tamirci tarafından çalındığı ortaya çıktı. 56 adet suç kaydı bulunan şüpheli E.D. çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yok Artık! Tamire bırakılan otomobil başka bir tamirci tarafından çalındı Read More

Korkutan kaza

Maltepe’de seyir halindeki kamyonet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek 3 katlı binanın duvarına çarptı. Kazada araç içerisine sıkışan şoför yaralandı. Sedyeyle ambulansa konulan sürücü Ufuk Kör, kendisini kurtaran itfaiye ve sağlık ekiplerinden helallik diledi.

Korkutan kaza Read More

Çekiçle öldürülen bakıcının ağabeyi konuştu: Yetkililerden yardım istiyoruz

Maltepe’de Kamil Hakan Karabulut, annesine bakıcılık yapan 39 yaşındaki Nursel Bircan’ı çekiçle vurarak öldürdü. Adli Tıp Kurumu önünde cenazeyi almayı bekleyen Nursel Bircan’ın ağabeyi Yüksel Bircan “Çocuğunun gözleri önünde olması çok acı bir durum, yetkililerden yardım istiyoruz” dedi.

Çekiçle öldürülen bakıcının ağabeyi konuştu: Yetkililerden yardım istiyoruz Read More

Tartıştığı sürücünün otomobilini ezmeye çalışan TIR şoförü yakalandı

Maltepe’de trafikte tartıştığı sürücünün önünü kesip küfür ve hakaret ettikten sonra TIR ile geri geri gelerek otomobili ezmeye çalışan şoför yakalandı. Toplamda 13 bin 685 lira ceza yazılan şoför, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Tartıştığı sürücünün otomobilini ezmeye çalışan TIR şoförü yakalandı Read More

Maltepe’de milli sporcuya dayak

Maltepe’de antrenman yaptıkları sırada Kaykay Şampiyonu Milli Sporcu Alparslan Ayhan (22) ve arkadaşı Kerem Şahinoğlu (21) bir grup tarafından darbedildi. Burnu kırılan, kaşı açılan ve yüzünde morluklar oluşan Ayhan, ameliyata alındı. Baba Cengiz Ayhan, “Antrenman yaptığı sırada, 3 kişinin 13 yaşlarında bir çocuğu dövdüğünü görüyor. Oğlumun arkadaşı ayırmak istiyor. Ardından 5-6 kişi daha gelip çocuklarımıza saldırıyorlar. Burnunda çöküntü olduğundan dolayı estetik ameliyat olması gerektiğini söyledi. 7 gün boyunca hastanede kalacak” dedi.

Maltepe’de milli sporcuya dayak Read More

İBB Başkanı İmamoğlu Maltepe’de

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Kartal ve Maltepe Atık Su Hattı ve Dere Islahı açılış töreninde yaptığı konuşmada, “Biz geçici değil, kalıcı çözümler üretme konusunda kararlı olduğumuzu ifade ediyoruz. Bu vizyonumuz için gece gündüz çalışıyoruz ve onun için 150 günde 150 projeyi vatandaşlarımızın hizmetine sunma noktasındaki bir maratonu ara vermeden devam ettiriyoruz.” dedi.

İBB Başkanı İmamoğlu Maltepe’de Read More

Boşanmak istediği eşi sokağı savaş alanına çevirdi

Maltepe’de 18 yıllık eşine boşanma davası açan 2 çocuk annesi S.H. (38), oturduğu yerden taşınmak isteyince eşi Serdar H. (42) ve akrabaları sokağı savaş alanına çevirdi. Kayınbiraderinin otomobilini levye ve sopalarla kullanılmaz hale getiren Serdar H., emniyette ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Şüpheliler hakkında suç duyurusunda bulunan S.H., “Belki de şu an benim ölüm haberimi yapıyor olacaktınız. Yaşamak istiyorum, bu canilerden kurtulmak istiyorum. Devletimizden yardım istiyorum, ne olur bana yardım eli uzatın. Durduramıyorum ben bunları. Her seferinde evimi basıyorlar, can güvenliğim yok benim şu an” dedi.

Boşanmak istediği eşi sokağı savaş alanına çevirdi Read More

Maltepe’de CHP’den ‘Milletin Sesi’ mitingi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Türkiye değişime hazır. Bu değişime gençler hazır, kadınlar hazır. Bizler bu değişime hazırız. Kollarımızı sıvayıp hemen çalışmaya başlamak zorundayız. Hatalarımız oldu. Mükemmel olmasak da mükemmel bir göreve talibiz” dedi. Sığınmacı konusuna da değinen Kılıçdaroğlu, “Sığınmacıların ülkelerine geri gönderilmesine inanıyorum. Benim vatan sevgimde sınır namustur anlayışı var” ifadelerini kullandı.

Maltepe’de CHP’den ‘Milletin Sesi’ mitingi Read More

Maltepe’de ‘yayalar için 5 adımda trafik güvenliği’ tanıtıldı

Maltepe’de 7-13 Mayıs Karayolu Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında “Yayalar için 5 adımda güvenli trafik” sloganıyla denetim yapıldı. Denetime katılan Maltepe Kaymakam Vekili Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, yaya ve sürücülere broşür dağıtarak, kurallar konusunda bilgilendirdi.

Maltepe’de ‘yayalar için 5 adımda trafik güvenliği’ tanıtıldı Read More

Maltepe’de dereler temizleniyor

Maltepe Belediyesi talebi üzerine İSKİ Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ‘Büyükyalı Deresi Islah Çalışması’nda sona gelindi. Anadolu yakasının genelinde bir yıldır sürdürülen proje çerçevesinde Maltepe sınırlarında bulunan derelerin tamamında temizleme çalışmaları tamamlanıyor. Maltepe sakinleri çalışmalar nedeniyle Başkan Ali Kılıç ve Ekrem İmamoğlu’na teşekkür etti.

Maltepe’de dereler temizleniyor Read More

Maltepe’de dolandırıcıyı suçüstü yakaladılar

Maltepe’de kendilerini polis ve savcı olarak tanıtan şüpheliler, telefonda aradıkları 70 yaşındaki E.G.’ye dolandırıcılık suçuna adının karıştığını söyleyerek, 10 bin dolarını kendilerine vermelerini istedi. Kadının şikâyeti üzerine harekete geçen ekipler, parayı almak için eve gelen şüpheli Mehmet U.’yu kıskıvrak yakaladı.

Maltepe’de dolandırıcıyı suçüstü yakaladılar Read More

Maltepe Kaymakamlığının izin vermediği mitinge İstanbul Valiliği izin verdi!

Anadolu Birliği Partisi, “Anayasayı Koruma İnisiyatifi Bir Araya Geliyor” çağrısı ile Maltepe Miting Alanı’nda 11 Eylül Cumartesi günü miting yapılması talebiyle İstanbul Valiliği’ne başvuruda bulundu. Başvuru valilikçe kabul edildi.

Maltepe Kaymakamlığının izin vermediği mitinge İstanbul Valiliği izin verdi! Read More